Dr. Walser Gyula évi jelentése - Walser, Gyula
Obšírny referát, oboznámenie s obsahom a citovaním niektorých častí hlásenia evanjelického farára Júliusa (Gyula) Walsera z valného zhromaždenia evanjelickej cirkevnej obce v Spišskej Novej Vsi, o jej živote v roku 1908. Vydanie dvojjazyčné : v nemeckom a maďarskom jazyku.