Református ünnep Iglón. (Felhivás a hitrokonokhoz)
Pozvanie veriacich Spišskej Novej Vsi, Krompách a Levoče na založenie Zväzu kalvínov v spomínaných mestách v dňoch 23. a 24. októbra 1909 v Spišskej Novej Vsi s uverejnením programu.