Harc az eperjesi püspökségért" - Mizsicskó, Jozef
Autor článku, kanonik gréckokatolíckeho biskupstva v Prešove reaguje na článok uverejnený v uhorských, budapeštianských novinách Az Est (z 3. októbra 1912) a odmieta obvinenia proti navrhovanému biskupovi Zenó Kovaliczkemu. Z tohto titulu skupina prešovských kňazov podala proti nemu do Ríma veto.