Az iglói kath. kör
Referát zo zasadania kruhu, ktoré sa konalo 8. februára 1914 v Spišskej Novej Vsi. V programe o.i. bolo hlásenie revíznej komisie, voľba nového výboru. Opätovne bol zvolený za predsedu kruhu Dr. František (Ferenc) Rolny. Za splnomocneného predsedu bol zvolený (Máté) Pajdussák, podpredsedom sa stal Július (Gyula) Telléry a tajomníkom Juraj (György) Kalár.