Winter Samu - K. A.
Nekrológ o veľkom bojovníkovi za práva židov na Spiši, zakladateľa a predsedu židovskej náboženskej obce v Levoči, člena riaditeľstva Levočskej sporiteľne a levočského mestského zastupiteľstva. Narodil sa v Hrabušiciach v roku 1829.