Az iglói zsidóság állásfoglalása
Prehlásenie podpísané predsedom židovskej náboženskej obce Simonom Pollakom a tajomníkom Móricom (Mór) Löwym proti rozbrojom medzi príslušníkmi ortodoxnej a neologickej vetvy zriadením "zväzu cirkevných obcí" - status quo-ante.