Egyházi közgyűlés
Referát o priebehu zasadania evanjelickej cirkevnej obce v Spišskej Novej Vsi 3. mája 1914 pod predsedníctvom išpektora Kolomana (Kálman) Münnicha a farára Júliusa (Gyula) Walsera. O.i. schválil zriadenie doškolovacieho kurzu pri evanjelickej meštianskej škole.