A lőcsei ág. ev. egyház évkönyve...
Článok referuje kladne najmä o sociálnej a kultúrnej činnosti levočskej evanjelickej a.v. cirkevnej obce na základe vydanej ročenky za rok 1913. Opis činnosti farára Antona (Antal) Illgenna (zodpovedný za usporiadanie večierkov a prednášok) a inšpektora Gustava (Gusztáv) Hoepfnera.