Geduly püspök késmarki látogatás
Referát o oficiálnej návšteve evanjelického biskupa Henricha (Henrik) Gedulyho začiatkom júna 1914 v Kežmarku. Uverejnené texty prejavu i pozdravov zástupcov mesta, jednotlivých konfesií (aj katolíckych aj židov) a škôl.