Egyházfelügyelő beiktatás - P.
Správa o zvolení a inštalácii Dr. Pavla I. Habererna, ministerského radcu a univerzitného profesora, spišského rodáka za svetského inšpektora evanjelickej a.v. cirkve vo Veľkej [dnes Poprad].