Püspöki körlevél
Obežník spišského biskupa Dr. Alexandra Párvyho (posledný z roku 1914) o.i. prináša správu o vzájomnej výmene kaplanov Jozefa (József) Urbána z Markušoviec a Jána (János) Gürschinga z Levoče