Tábori lelkészek az eperjesi egyházmegyéböl
Z prešovskej gréckokatolíckej diecézy sa nachádzajú na vojenskej službe farári: Alex (Elek) Bakajsza, Viktor Kozák, Viktor (Győző) Petricskó, Eduard (Ede) Smylnyák, Mikuláš (Miklós) Turcsányi.