A lőcsei katholikus kör...
... zasadal 11. februára 1917 za účasti 38 členov a predsedu opáta-farára Celestína (Coelesztin) Kompanyika. O.i. prejednali hlásenia, zvýšili členské príspevky, ponechali - resp. doplnili členov výboru. Mená uvedenéí v článku.