A bártfai gör. kath. plébániai templom felszentelése
Referát o priebehu vysviacky chrámu v Bardejove konaného dňa 11. októbra 1903, ktorý bol postavený z milodarov veriacich a veľkého finančného príspevku grófa Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy).