A szepesi püspök koadjutora
Správa o tom, že vo Viedni dňa 18. novembra 1915 prebehol slávnostný akt vymenovania kanonika Dr. Martina (Márton) Khebericha za koadjutora spišskej diecézy za prítomnosti pápežského nuncia.