Magyar hitszónoklat az ág. ev. templomban
... v Bardejove, zásluhou kurátora -lekárnika Štefana (István) Tischlera a prednostu pošty Róberta Szutorisza. Časovo bude každý 3.týždeň popri slovenskej a nemeckej reči.