Személyi hir
Správa o tom, že na niekoľko dní prišiel do Prešova gréckokatolícky vikár Ondrej (Andor) Hodobay, ktorý bol vyslaný do USA prešovkým gréckokatolíckym biskupstvom, aby pracoval na potlačení panslavizmu medzi uhorskými vysťahovalcami. Napriek útokom zo strany slovenskej tlače v Amerike i v Uhorsku vráti sa pokračovať vo vytýčenej ceste.