Személyi hir
Ako odozva na článok vo FH č. 38/1905 vyjadrenie gréckokatolíckeho farára A. Kaminszkého z Kingstonu (USA), že nie je potrebná americká misia gréckokatololíckeho vikára z Prešova Ondreja (Andor) Hodobay-ho, keďže panslavistické hnutie badať len medzi vysťahovalcami z Liptova a Oravy. Gréckokatolíci sú aj v USA "dobrými Maďarmi".