Az uj varannói plébános
Na návrh košického biskupa menoval minister kultu a náboženstva za rímskokatolíckeho farára do Vranova v júni 1913 Henricha (Henrik) Andruscsakovicsa, konzistoriálneho radcu, prešovského kaplana-katechétu.