A héthársi templom jubileuma
...12. augusta 1913 oslávili štyristé výročie postavenia. Prítomní boli minister poľnohospodárstva barón Imrich Ghilány a ďaľší župní z mestskí hodnostári za prítomnosti biskupa Augustína (Ágost)Fischer-Colbrieho.