Aranymise
Dňa 21. septembra 1913 slávili v Prešove jubilejnú zlatú omšu (50. výročie kňazstva) gréckokatolíckeho vikára Juraja (György) Répassyho. Slávnostnú omšu celebroval miesto chorého oslávenca prelát-kanonik Ondrej (András) Hodobay.