Evangélikus egyházközségi közgülés Szepesváralján
Správa o valnom zhromaždení evanjelického cirkevného zboru v Spišskom Podhradí dňa 24. februára 1901. Zhromaždenie vzalo na vedomie hospodársky stav cirkevného zboru, boli zvolení noví členovia cirkevného zboru a kurátori.