Löcse'er evang. Gemeinde...
Správa o tom, že 14. júla 1901 mal svoje zhromaždenie levočský evanjelický cirkevný zbor. Na programe mali otázku postavenia sirotinca zo základiny Gustáva Hermana a voľbu nového školského inšpktora v osobe Dr. Jána Alexyho na dobu 6 rokov.