Städter Senioral Convent
Dňa 30. júla 1901 sa uskutočnil v Spišskej Belej seniorálny konvent, ktorý inštaloval seniora evanjelického farára Samuela Webera. V rámci tohto zasadania prerokovala sa aj správa o činnosti.