Der Districtual Convent des evang. Theisser Districtes - S. W. [= Weber, Samuel]
Správa o priebehu konventu potiského evanjelického dištriktu v Tatranskej Lomnici v dňoch 10.-13. septembra 1901 z pera evanjelického seniora. O.i. sa prerrokovalo rozdelenie podpôr, otvorenie nemocnice G. Hermana, zasadanie generálneho konventu v Budapesti a pod.