Religiöser Abend in Igló - M.
Referát z evanjelického večierku, ktorý sa uskutočnil v Spišskej Novej Vsi za účasti poslucháčov teologickej fakulty v Prešove. Program bol rozdelený na dva dni - 30. novembra a 1. decembra 1901. V programe zahrnuté bohoslužby, rôzne prednášky, prednesy básní aj hudobno-spevácke čísla.