Ein seltenes Fest
Evanjelický cirkevný zbor v Spišskej Belej si pripomenul dňa 22. decembra 1901 výročie (40.) nástupu Samuela Webera na dráhu evanjelického kňaza v Spišskej Belej ako aj jeho vstupnú kázeň. Článok prináša referát o tejto slávnosti.