Der Löcse'er evang. Gustav Adolf Frauenverein - #
... konal 16. februára 1902 ročné valné zhromaždenie za predsedníctva Miny Dianiškovej. Správa o činnosti a o zmenách v priebehu roka, o dobrovoľnom ošetrovaní chorých. Uskutočnili sa aj spolkové voľby. Prednášku s námetom mravnej výchovy mládeže predniesol riaditeľ reálky Vojtech v. Walther.