Verein der Zipser evangelischen Geistlichen...
Oboznámenie so stanovami novozaloženého spolku 14. októbra 1902 v Poprade pod predsedníctvom Samuela (Samu) Webera a podpredsedu Andreja (Andreas) Dianišku.