Berzeviczy Gergely - S. W. [= Weber, Samuel]
Recenzia knihy : Berzeviczy Gergely élete és munkái [Život a dielo Gregora Berzeviczyho] - spišského národohospodára a evanjelického cirkevného činiteľa Veľkej Lomnice. Z latinčiny a nemčiny preložil Jenő Gaál. Vyšlo v Budapesti roku 1902.