Der Löcse'er izr. Heilige Verein...
... 15. apríla 1903 valné zhromaždenie pod predsedníctvom Maximiliána (Miksa) Lederera. Vo výročnej správe spomenutí zomrelí členovia spolku menovite Emanuel Horowitz a Emanuel Berger a rozhodnuté, že ich zásluhy o spolok budú zvečnené v protokole. Nesledovala voľba vedenia spolku. Za predsedu bol opätovne zvolený M. Lederer a boli vymenovaní aj ostatní funkcionári. Nakoniec bolo nahlásených niekoľko základín.