Der XIII städter Senioralconvent... - S. W. [= Weber, Samuel]
... sa konal v Spišskom Podhradí 15. 07. 1903. Seniorálny inšpektor K. Münnich otvoril zasadanie a Samuel Weber predniesol obšírnu výročnú správu v ktorej o.i. sa píše o obsadzovaní farárskych a učiteľských miest, o celkových príjmoch z testamentov, z venovaní a zo zbierok, o celkových výdavkoch za stavby a opravy. Menoslov literárne činných členov. Nasledujú správyo stave rôznych pokladníc, základín, penzijných a podporných fondov a o vyplatených podporách. Návrh na menovanie L. Materny-ho za duchovného predsedu distriktuálneho pomocného spolku.