Abschieds Predigt
Evanjelický farár v Matejovciach Adolf Höncz odchádza po 43 ročnom pôsobení na zaslúžilý odpočinok. 25. októbra 1903 mal slávnostnú kázeň. Na rozlúčke sa zúčastnili v hojnom počte veriaci z Matejoviec i filiálnej obce Mlynica.