Der XIII städter Senioral Konvent... - S. W. [= Weber, Samuel]
Referát o konvente evanjelickej cirkvi vo Veľkej 7. 07. 1904, na ktorom výročnú správu podal Samuel Weber. Z referátov ostatných hodnostárov. Bol daný súhlas - v prípade rozpustenia seniorátu VI. slobodných kráľovských miest - do zväzku seniorátu XIII. miest, ktorý by mal názov Szepesvárosi egyházmegye [Cirkevný dištrikt spišských miest].