Der VI. kön. Freistädter Seniorat... - #
Referát o zasadaní duchovných 3. augusta a o výročnom konvente evanjelickej cirkvi 4. augusta 1904 v Bardejove pod predsedníctvom seniorálneho inšpektora Gejzu Benczúra a seniora Andreja (Andreas) Dianišku, ktorý podal aj výročnú správu. Konferencia pastorov o.i. jednala o novom štatúte pre teologické fakulty.