Primizfeier
Správa o prvej omši novokňaza Romana (Romanus) Lukácsa v Klčove 19. septembra 1904 za asistencie Romana Pukácsa zo Spišského Hrhova a slávnostnej predikácie levočského kaplana Antona Csernéhoho. Učiteľ Ján (Johann) Mudry nacvičil so žiakmi maďarské cirkevné piesne.