Evangelische Pfarrer Instalation
Správa o inštalácii evanjelického a.v. farára Štefana Rittera v Holumnici 9. októbra 1904, ktorú previedol senior Július Székely, farár Pavol Hajts a Teodor (Theodor) Lipták.