Kirchliche Ernennungen
Správa o personálnych zmenách v spišskej diecéze v decembri roku 1904. Farár Štefan Hattyár bol menovaný do Hubovej, na jeho miesto do Veľkého Borového za administrátora zo Spišskej Kapituly Bernard Sommer. Na jeho miesto bol dosadený administrátor z Hubovej Marian Blcha.