Generalconvent des VI. königl. Freistädter Seniorates
Riport o konvente seniorátu VI. kráľ. slobodných miest konanom v Košiciach 13. decembra 1904 ako posledného pred jeho rozpustením a včlenením jednotlivých cirkevných obvodov do iných seniorátov. Konal sa pod predsedníctvom seniorálneho inšpektora Gejzu Benczura a levočského farára-seniora Anreja (Andreas) Dianišku. Slávnostnú bohoslužbu slúžil Ľudovít (Ludwig) Draskószy.