Zum Administrator...
Správa o zaplnení miesta farára v Spišskej Novej vsi tamojším vikaárom Matúšom (Mathäus) Pajdussákom. Agenda levočského dekanátu a funkcia dištriktuálneho škélského inšpektora bola zverená levočskému opátovi Celestínovi (Coelestin) Kompanyikovi.