A löcsei kath. kör
Dňa 25.februára 1905 malo predsedníctvo katolíckeho kruhu v Levoči svoje zasadnutie na ktorom doplnili členov výboru. Predsedom sa stal Vojtech (Béla) Ribiczey, knihovníkom Anton (Antal) Černy a pokladníkom Štefan (Istvan) Petrilla.