Pfarrer Instalation
Dňa 29. apríla 1905 bola inštalácia rímskokatolíckeho farára Róberta Puskása v Nálepkove (Vondrišel) za asistencie prepošta-dekana Jána (Johann) Marusinszkého zo Smolníka a Františka Sássa z Mníška nad Hnilcom. Na fare ho privítal administrátor J. Červenka.