Kirliche Ernennungen
Článok prináša informácie o obsadení rímskokatolíckej fary v Spišskej Novej Vsi. Bol tam vymenovaný Dr. František Rolny, riaditeľ diecéznej kancelárie. Okrem toho článok prináša informácie o preložení viacerých r.k. duchovných na nové miesta (Jozef Höhr, Ján Elischer, Ján Horvath, Albin Maxián, Ján Hanuška).