Pfarrer Johann Schönvizner + - S. W. [= Weber, Samuel]
Nekrológ o evanjelickom farárovi a seniorovi z Veľkého Slavkova Jána (Johann) Schönviznera v júni roku 1905. Článok hodnotí jeho prácu na cirkevnom poli a prináša údaje z jeho života.