Senioral Convent des XIII städter Seniorates
... v dňoch 5.-6.07.1905 v Ľubici. Predsedal mu Koloman Münnich. Výročnú správu o činnosti podal senior Weber. Nasledovalo rokovanie v jednotlivých komisiách. V pléne rozhodli o závažných organizačných zmenách týkajúcich sa seniorátu. Zvolili delegátov na dištriktuálny kongres v Miškolci a ustálili nový názov seniorátu "Szepesi városi espereség" [Spišský mestský seniorát] .