Der XIII städter Senioral Convent - S. W. [= Weber, Samuel]
V dňoch 5.-6.júla 1905 bol seniorálny konvent XIII-tich miest. Podrobný referát o obsahu rokovania, ďalej o priebehu rokovania ako aj o zúčastnených osobách. Štatistické údaje umožňujú pohľad na stav evanjelickej a.v. cirkve v senioráte.