Vom evangelischen Theiser District - S. W. [= Weber, Samuel]
Referát o generálnom zhromaždení potiského dištriktu evanjelickej a.v. cirkvi v Miskolci v dňoch 18.-22. júla 1905. Predsedali mu Árpád Szentiványi a biskup Pavol Zelenka. Na programe bolo 66 bodov rokovania z ktorých sa podrobne uvádza stav evanjelického kolégia v Prešove.