Versetzt
Správa o tom, že v spišskej rímskokatolíckej diecéze nastali personálen zmeny: rímskokatolícky kaplan zo Spišskej Novej Vsi Ľudovít (Ludwig) Illečko bol preložený do Ružomberka a rímskokatolícky kaplán z Vyšných Lapší (v Poľsku) Štefan (Stephan) Szallay do Spišskej Novej Vsi.