Gedenkfeier
Dňa 18. februára 1906 si pripomenula židovská náboženská obec v Spišskej Novej Vsi zásluhy nebohého Jozefa (Josef) Feigenbauma, ktorý sa zaslúžil o židovské školstvo. Bol mu v zasdacej miestnosti židovskej náboženskej obce odhalený obraz. Slávnostný prejav mal Móric Löwy.