Der Löcse'r isr. "Heilige Verein" (Chewra Kadischa)
... mal 15. apríla 1906 svoje výročné valné zhromaždenie v Levoči. Viedol ho predseda Dr. Maximilián (Miksa) Lederer. Po schválení činnosti boli zvolení opätovne tí istí funkcionári. Okrem toho bolo rozhodnuté protokoly písať nielen po nemecky ako to bolo doteraz, ale aj maďarsky.